Hypotheken

Hypotheken is een lastige materie. Er zijn talloze aanbieders met elk hun eigen voorwaarden. Wij hebben echte specialisten in huis welke u kunnen begeleiden in het hele traject; vanaf de eerste inventarisatie tot en met de notaris. Daarin onderscheiden wij ons ten opzichte van andere banken of kantoren: service, zeker ook na passering bij eeen notaris, bereikbaarheid en open - en eerlijkheid.

Omdat wij goede relaties met vrijwel alle banken in Nederland hebben kunnen wij u ook altijd een zeer scherpe offerte aanbieden. Natuurlijk zullen we samen met u alle voor- en nadelen van een bepaalde geldverstrekker of hypotheekvorm bespreken. U krijgt op deze manier een hypotheek die echt bij u past!

Ook is het natuurlijk mogelijk om uw huidige hypotheek te controleren. Veel hypotheekbezitters leggen hun hypotheekpapieren zo ver mogelijk onder in de kast en vergeten om af en toe eens te controleren of deze nog wel bij hun huidige situatie past. Ook zou het kunnen zijn dat u een aantal jaren een vorm gekozen heeft (bijvoorbeeld beleggingshypotheek) en deze vorm om wenst te zetten in een meer zekere vorm. Hierin kunnen wij u ook met raad en daad terzijde staan.

Neem vrijblijvend eens contact met ons voor het maken van een afspraak om een goed en zeer scherp voorstel te ontvangen. Hiervoor kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze site of even bellen naar ons kantoor!